Hervatting van de Schilderlessen !

Bijgewerkt: 4 nov 2020

Per 1 juni hervat ik de schilderlessen van het oude seizoen in aangepaste vorm, in het atelier aan de Wijnstraat. De klassen worden in tweeën gesplitst, dus ik heb dan per klas, maximaal 5 mensen aan het werk. Het wordt nog een hele voorbereiding om het geheel naar de richtlijnen van de "Protocol Sector Cultuureducatie en - participatie" in te richten maar het gaat lukken! De meeste cursisten staan weer te popelen en ik zou ook gewoon heel graag, m'n oude vertrouwde ritme weer willen oppakken.

Het is mogelijk, alle 11 gemiste schilderlessen van het vorige seizoen in te halen en dan starten we weer vol frisse moed, aan het nieuwe seizoen, in september !

Het inschrijfformulier voor het seizoen, september/december is gereed en is te vinden op mijn website www.schildercursusalbertzwaan.com Misschien strookt mijn cursus, mijn werkwijze wel helemaal met jouw persoonlijkheid en jouw schilder en teken behoeften?


Hopelijk tot'ziens in de Wijnstraat !Hartelijke groet,

Albert

6 keer bekeken0 reacties

Schildercursus Albert Zwaan