Lessen uitgevallen wegens de Corona Crisis.

Bijgewerkt: 4 nov 2020


Voor iedereen balen natuurlijk en ook heel beangstigend, deze onzichtbare vijand, die ons en het land misschien wel tot aan het einde van het jaar in z'n greep houdt.

Volledig hersteld van de vorige crisis kon ik mijn groepen gaan uitbreiden en de faciliteiten in het atelier gaan perfectioneren.

Dit seizoen startte ik de cursussen met maar liefst met 25 mensen, binnen mijn carriere als schilderdocent, een absoluut record ! Daar was/ben ik ook heel trots op. Ik merk ook dat ik het lesgeven met steeds meer doe en dan nu deze abrupte onderbreking, echt te bizar voor woorden. Een ramp scenario die ik nog niet kende. Ik hoop deze horrorfilm ook snel voorbij is en ik mijn oude ritme en het sociale contact met mijn cursisten weer snel mag hervatten.


Tijdens deze crisis zal ik wel proberen het contact met hen te onderhouden hoor. En iedereen informeren over de laatste nieuwtjes en het doorsturen van inspirerende kunst. De menselijke maat is ook erg belangrijk voor mij anders kan ik ook niet functioneren.14 keer bekeken0 reacties

Schildercursus Albert Zwaan