Schildercursus Atelier AlbertZwaan Dordrecht, voor onbepaalde tijd gesloten wegens COVID19

Ook Atelier AlbertZwaan is

wegens COVID19 voor onbepaalde tijd gesloten.

Maar mijn cursisten gaan gewoon door! Corona of niet, het zijn strijders!

Lotti Hesper, met een loei groot 'Vogelbuurt Schilderij' nu te zien in de vitrine op het Vogelplein !

Schilderen en tekenen vloeien mooi samen in dit schilderij en het werken op groot formaat, gaat haar gemakkelijk af.

De vitrine op het Vogelplein kun je beschouwen als een, galerie voor 1 kunstwerk.

het is de bedoeling dat hier regelmatig, tekenaars, schilders, fotografen en multimedia kunstenaars gaan exposeren. Ga eens een kijkje nemen op het Vogelplein, misschien inspireert het je om ook meteen aan de slag te gaan met potloden en verf!

Hoe lang de crisis duurt weten we natuurlijk niet, maar we pakken de draad straks gewoon weer op in de Wijnstraat natuurlijk! Ik mis het enorm ondanks, dat ik nu meer dingen voor mezelf kan gaan doen.

Kijk eens op je gemak op mijn website, nu heb je alle tijd om een goede indruk te krijgen, van wat mijn schildercursus allemaal te bieden heeft en welke handelswijze ik toepas. Ik verwacht wel een beetje' zelfstandigheid maar ben je een beginner, dan help ik je en werken we naar die zelfstandigheid toe!

Kortom, zoek je een niet standaard schildercursus in Dordt en vind je het leuk, om les te krijgen van een hedendaagse, op landelijk niveau opererende schilder, dan is dit misschien je plek?


59 keer bekeken

De Schilderclub van Albert Zwaan, een unieke kunstplek in Dordrecht